Tlf.: 2681 4637

Mail: klaus@bolving.dk

 
   
 
 
 

Kriser

 

 

En krise er kendetegnet ved, at den opstår pludseligt og som regel uforudsigeligt. En krise er skadelig for virksomheden og medarbejderne og koster store resurser at håndtere.

 

Hvis en krise håndteres forkert, kan den ultimativt koste virksomhedens liv.

 

En krise kan have mange årsager og vil normalt udgøre en stor trussel mod virksomhedens image, produktion og økonomi.

 

Problemer med virksomhedens arbejdsmiljø og medarbejdersikkerhed, miljøhensyn og bæredygtighed, ledelses- og samarbejdsforhold kan alle udløse kriser, såfremt virksomheden ikke har kontrol over disse forhold.

 

I kriser kan virksomhed og medarbejdere risikere at blive udstillet i det offentlige rum på en negativ og fordømmende facon. Medierne hare desudover en tendens til at fastholde virksomheden i gabestokken og forværrer krisen med aggressive og krænkende historier om virksomhed og medarbejdere.

 

En krise kan kontrolleres - men kun hvis der opretholdes et godt kriseberedskab og en god kriseledelse i virksomheden. Derfor skal der være styr på kriseledelsen. Klaus Bolving og Bolving Consulting tilbyder virksomheder al den nødvendige rådgivning og uddannelse til effektiv intern krisestyring baseret Klaus Bolvings mange års erfaring i kriseledelse.

 

Gå videre til kriseledelse


 

 

 

 Klaus Bolving
 

Klaus Bolving

 

- erfaring og viden fra

 

det virkelige liv


 
     
     
 

Bolving Consulting / v. Klaus Bolving | CVR: 33738641 | Teglkrogen 8, 8800 Viborg | Tlf.: 2681 4637 | klaus@bolving.dk