Tlf.: 2681 4637

Mail: klaus@bolving.dk

 
   
 
 
 

 

Foredrag

 

 

Klaus Bolving holder en række foredrag baseret på hans lange og spektaktulære erfaring efter mange år i Flåden, Forsvaret og erhvervslivet.

 

Følgende foredrag er Klaus Bolvings standardforedrag. Andre relaterede foredrag kan foreberedes og afholdes efter aftale med Klaus Bolving.

 

 

 

Til søs i Nordatlanten

 

    

 

 

Foredraget skildrer livet til søs og de mange strabadser, besætningen blev udsat for på de lange togter. Skibenes opgaver var mangfoldige, og handlede under ét om at passe på de grønlandske og færøske farvande og de folk, der færdes der. Det vil bl.a. sige farvandsovervågning , fiskeriinspektion, søredningsaktioner samt eskorte af kongeskibet med den kongelige familie ombord.

 

De 60 gode søfolk ombord glemmer næppe nogensinde de dramatiske togter og de mange glade og sure timer i Nordatlanten voldsomme og samtidig enestående smukke natur med tårnhøje bølger, isbjerge, hvaler, nordlys og midnatssol.

 

Foredraget vil i tale og billeder gengive nogle af de dramatiske oplevelser fra de lange togter i Nordatlanten.

 

 

 

 

 

I orkanens øje - ledelse i høj sø

 

 

 

Foredraget fortæller med udgangspunkt i Klaus Bolvings alsidige erfaring fra ledelsesverdenen, hvordan man som leder og chef navigerer sikkert i høj sø og hvordan man holder fokus og prioriterer sine opgaver samtidig med, at man er tilstede for medarbejderne som den leder, som alle forventer bevarer fuld kontrol – også i orkanens øje.

 

Foredraget fortæller desuden, hvordan Klaus Bolving har udviklet sin ledelsesstil under ekstreme forhold og hvordan han har fundet en vej til at overføre sine ledelseserfaringer fra de syv have til de private og offentlige virksomheders ledelsesbehov og virksomhedskulturer.

 

Foredraget indeholder en række flotte og dramatiske billeder fra de spektakulære oplevelser til søs i Nordatlantens storslåede natur.

 

 

 

 

 

Kan man løbe på vandet?

 

 

 

Foredraget tager udgangspunkt i livet til søs og de mange strabadser, som besætning og skib blev udsat for i Nordatlanten. På disse togter lancerede Klaus Bolving og hans besætning projektet “Sundt skib”, hvor de over en tre måneders periode til søs udviklede deres sundhed med motion og sund livsstil.

 

Foredraget beskriver, hvordan idéen opstod, hvordan den blev til virkelighed og hvad “Sundt skib” kom til at betyde for besætningen og virksomhedskulturen ombord - en ny virksomhedskultur med fokus på sunde medarbejdere og effektivt arbejde.

 

 

Læs om kommende foredrag her.


 

 

 

 Klaus Bolving
 

Klaus Bolving

 

- erfaring og viden fra

 

det virkelige liv


 
     
     
 

Bolving Consulting / v. Klaus Bolving | CVR: 33738641 | Teglkrogen 8, 8800 Viborg | Tlf.: 2681 4637 | klaus@bolving.dk