Tlf.: 2681 4637

Mail: klaus@bolving.dk

 
   
 
 
 

Sikkerhedsledelse

 

 

Virksomhedens sikkerhedskultur og sikkerhedsberedskab skal være en naturlig del af virksomhedskulturen. Derfor tager Klaus Bolving og Bolving Consultings sikkerhedsrådgivning udgangspunkt i virksomhedens aktuelle virksomhedskultur og en analyse af denne.

 

Klaus Bolving og Bolving Consultings sikkerhedsrådgivning er kendetegnet ved en praktisk og virkelighedsnær tilgang til området, der gør det uoverskuelige overskueligt.

 

Klaus Bolving og Bolving Consulting har mange års erfaring med sikkerhedsarbejde hos bl.a. Forsvarets Efterretningstjeneste og Flådens skibe, samt erfaring inden for daglig sikkerhedsledelse og håndtering af sikkerhedsrisici. Klaus Bolving inddrager professionelle eksperter inden for forskellige sikkerhedsområder, når en særlig opgave kræver det.

 

Vi er således i stand til at yde sikkerhedsrådgivning inden for bl.a. arbejds- og personalesikkerhed, kommunikationssikkerhed og fysisk sikkerhed af forskellig art.

 

Det foregår gennem en risikoanalyse og risikovurdering af virksomhedens aktuelle sikkerhedsnivau, hvorefter vi udarbejder en skræddersyet sikringsplan til virksomheden.

 

Klaus Bolving og Bolving Consulting besidder således den nødvendige erfaring, der gør sikkerhedsrådgivningen troværdig, værdiskabende og meningsfuld for virksomheden og for den enkelte medarbejder.


 

 

 

 Klaus Bolving
 

Klaus Bolving

 

- erfaring og viden fra

 

det virkelige liv


 
     
     
 

Bolving Consulting / v. Klaus Bolving | CVR: 33738641 | Teglkrogen 8, 8800 Viborg | Tlf.: 2681 4637 | klaus@bolving.dk